Tesoro Exclusive :: Nieuwstraat 13a :: 5111 CV Baarle-Nassau :: 013 507 21 51 :: info [@] tesoro-baarle.nl

Anokhi

Anokhi betekent vertaald “uniek” en is een jong label uit München, opgericht in 2010 en brengen tassen in vintage look, “enig in haar soort”. De filosofie achter deze collectie is gebaseerd op het samensmelten van europees design met international kunstelementen. Daarvoor worden borduursels, blokprints en weeftechnieken gebruikt. De vorm van de tas is helder(duidelijk) en functioneel, waarbij overdaad aan decoratie is weggelaten.

Een tas van ANOHKI kan u uitdagen de Hippiepaden te gaan bewandelen, die ons Europeanen naar spirituele plekken zal leiden. Het thema “Ethno” werkt zeer verfrissend en is niet opgelegd, of het nu Mexicaans, Indisch of Indiaans is. Authenticiteit ligt bij ons hoog in het vaandel en wordt door het hele productieproces doorgetrokken.

De tassen worden vooral gemaakt van hoogwaardig rundleer, per stuk geverfd, een paar maal gewassen om daarna met een speciaal leerwas behandeld te worden. Zo krijgt de tas haar typische “vintage look” en krijgt zo een eigen unieke uitstraling. Verfonregelmatigheden en oxidatieaanslag horen bij het produkt. Alle materialen van hoogwaardig leder tot het kleinste nietje, die voor de tas gebruikt worden, zijn stofschadevrij. De voeringen zijn van 100% katoen.
Ons Logo de “AAP” staat in India voor karakter en kracht. Eigenschappen die onze producten met liefde en zorg uitstralen om zo u te verleiden.